Amazon SEO, het fundament

Word jij de winnaar van de zoekresultaten?

Wat is Amazon SEO?
Net als Google is ook Amazon een zoekmachine. Om te zorgen dat je klanten je producten vinden, is het essentieel dat je Search Engine Optimization (SEO) geoptimaliseerd is. Geoptimaliseerde SEO zorgt er namelijk voor dat je een hogere positie krijgt in de zoekresultaten. Omdat meer dan 80% van de aankopen op de 1e zoekresultatenpagina gebeuren, is het cruciaal dat je SEO als een huis staat. Neem nu contact op. Word de winnaar van de zoekresultaten.

Waarom heb je Amazon SEO nodig?
Verkopen op Amazon is een complexe opgave. Verkopers zonder serieuze Amazon marketingskills lukt het dan ook zelden een succesvolle Amazon verkoper te worden. Door je Amazon SEO optimaal in te richten vergroot jij je kansen op succes. In combinatie met een goed doordachte advertentiestrategie en sublieme copy, kun jij een waardevolle voorsprong op je concurrenten realiseren.  

SEO vormt de basis voor iedere succesvolle verkoper
Door onze uitgebreide kennis van het Amazon A10 algoritme snappen wij welke factoren belangrijk zijn om je Amazon SEO te optimaliseren. Betere SEO leidt tot een betere ranking in de zoekresultaten en dus meer sales. Je Amazon SEO op een optimale manier inrichten is de basis voor iedere succesvolle Amazon verkoper. 

Hoe wij je helpen met je SEO

 "The keys to success are patience, persistence, and obsessive attention to detail."

Jeff Bezos - Founder Amazon

Loop niet langer inkomsten mis, neem direct contact op!

06-24 73 73 95

Bereikbaar van 9:00 tot 18:00