Amazon Zoekwoordek
onderzoek

Waarom is een professioneel Amazon zoekwoorden onderzoek belangrijk?

Wat is een Amazon zoekwoorden onderzoek?
Een Amazon zoekwoorden onderzoek, ofwel Amazon keyword research, helpt verkopers op Amazon met het vinden van relevante zoekwoorden. Amazon zoekwoorden zijn simpel gezegd de zoektermen die Amazon bezoekers gebruiken om naar jouw product te zoeken. 

Je product verschijnt in de zoekresultaten wanneer je productpagina zoveel mogelijk relevante zoekwoorden bezit die gelinkt zijn aan een zoekopdracht. Een slimme Amazon verkoper weeft daarom zoveel mogelijk relevante zoekwoorden door zijn productpagina heen. Dit kan in de titel, de bulletpoints, de productomschrijving en in de backend.

Belang van professioneel zoekwoorden onderzoek
De zoekwoorden die je gebruikt op je productpagina bepalen het aantal bezoekers die je pagina krijgt. Het belangrijkste doel van een Amazon zoekwoorden onderzoek is om de beste zoekwoorden te vinden voor jouw productpagina. Zo realiseer je zoveel mogelijk traffic naar je productpagina.  

Professioneel zoekwoorden onderzoek gaat gepaard met de juiste softwareprogramma’s en technieken. Amazing SEO gebruikt voor zijn keyword research o.a. Helium 10. Dit is een van de beste, zo niet de beste, keyword research tool beschikbaar. Met behulp van software, slimme trucs en hacks zorgen wij ervoor dat jouw producten gevonden worden. 

 "Do not let what you cannot do interfere with what you can do."

John Wooden

Word jij de volgende Amazon ster? Neem direct contact op!

06-24 73 73 95

Bereikbaar van 9:00 tot 18:00